Referenties

Wat zegt men over MaatKozijn?

Architekt:     

Ik heb veel puien gezien, maar deze van MaatKozijn zijn erg mooi afgewerkt. Jammer dat ik al besteld heb voor lopende projecten, maar de volgende mogen jullie zeker leveren.

 

Aannemer:

Aannemer 1   Met MaatKozijn weet je wat je krijgt. Een degelijk product met een goed afgewerkte montage
Aannemer 2   Als we een probleem hebben met een aluminium of kunststof pui, dan weten we dat MaatKozijn altijd met een oplossing komt.
Aannemer 3:   Wij hebben verschillende aluminium en kunststof leveranciers gehad, maar inmiddels is onze relatie met MaatKozijn zo vertrouwd dat we nergens anders meer prijzen opvragen.

:

 

Particulier

Particulier 1:  De offerte liet even op zich wachten, maar het eindresultaat van onze serre is prachtig.

Particulier 2:  In de showroom werden wij al prettig ontvangen. Bij de montage van onze schuifpui werd alles zo netjes afgewerkt en achtergelaten dat we zeker terugkomen wanneer we nog iets nodig hebben.

Particulier 3:  Wij hebben weleens monteurs bij ons thuis ontvangen die ronduit onbeschoft waren. Wat een meevaller met de monteurs van MaatKozijn. Keurige en vriendelijke heren die zelfs met de stofzuiger de laatste restjes opruimden.

 

 

 

 

 

Waar vindt u MaatKozijn?

 

Openingstijden showroom: 8:30h to 17:30h van maandag tot en met vrijdag, op afspraak ook 's avonds of op zaterdag.. Als u een afspraak maakt (035-6943700) dan zorgen wij dat een van onze kozijnenexperts u optimaal voor kan lichten.

Afslag Gooimeer-Zuid vanaf de A1, volg Industrieterrein Gooimeer-Zuid of maak een routebeschrijving

MaatKozijn © 2009

  Energiestraat 30-A/B
1411 AT Naarden
Tel.: 035 - 694 37 00
Fax: 035-694 39 52
info@maatkozijn.nl